INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

ZAKELIJK LENEN PARTNER WORDEN CONTACT LENING AANVRAGEN INLOGGEN Dashboard Dashboard

INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Inloggen Dashboard Lening aanvragen Hoe het werkt Rente en kosten Vereisten Onze klanten Vragen en antwoorden Begrippenlijst Blog Lening voor zelfstandigen Bedrijfskrediet Verschil tussen factoring en lenen Werkkapitaal verbeteren Zakelijke betalingsproblemen Over ons Partner worden Pers Contact

U bereikt ons op werkdagen
van 9 tot 18 uur via:

0800 53 63 426 of info@lendico.nl

Vragen?

Hier vindt u de antwoorden.

Vragen en antwoorden »

Voordeel voor u en uw klanten
als partner van Lendico


Adviseert u klanten over bedrijfsfinanciering?

Dan kunt u ze nu een snelle kredietbeslissing en zeer flexibele voorwaarden aanbieden. Bij Lendico heeft u binnen 48 uur een kredietvoorstel en uw klant kan gratis vervroegd aflossen, op ieder gewenst moment. Daarnaast vragen we nauwelijks zekerheden.

Als partner van Lendico ontvangt u een aantrekkelijke commissie of u geeft uw klant een korting op onze administratiekosten.


Wij werken samen met:


Bedrijfsadviseurs Accountants Boekhouders Affiliates

X


Financieel intermediairs Banken Franchiseholders Vergelijkingswebsites

Aanvraag indienen

Ook als u nog geen partner van ons bent, kunt u direct een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om de aanmelding als partner af te ronden.


Voordelen voor u en uw klantenSnel kredietvoorstel

Voor een nieuwe klant ontvangt u binnen 48 uur een kredietvoorstel op maat. Een eerste inschatting ontvangt u vaak nog dezelfde dag!

Maximale flexibiliteit

Wij hebben graag dat het onze klanten goed gaat. Een vervroegde aflossing is bij ons dus altijd zonder meerkosten en kan op ieder moment.

Korting of commissie

Als u als onafhankelijk adviseur werkt kunt u uw klant korting geven op onze administratiekosten. U kunt er ook voor kiezen zelf commissie te ontvangen.

Snelle financiering

Wanneer gewenst kunnen we het bedrijfskrediet binnen 1 week na acceptatie van het voorstel uitbetalen. Zodat uw klant snel aan de slag kan.

Veelzijdige mogelijkheden

Voor elk soort project tussen € 10.000 en € 250.000 heeft Lendico een krediet. Aflossen kan in 6 tot 60 maanden.

Ideaal voor stapelfinanciering

Bij grotere uitgaven nemen wij graag een deel van de kredietbehoefte voor onze rekening. Zo is uw klant niet alleen afhankelijk van de huisbank.

Vragen en antwoorden

Meer vragen?

Als partner van Lendico ontvangt u een aantrekkelijke commissie over de kredietsom. Maar als onafhankelijk adviseur kunt of wilt u vaak geen commissie aannemen. U wordt immers al door uw klant betaald en wilt uw onafhankelijkheid graag behouden. Dat is bij Lendico geen probleem. U kunt de commissie die u zou ontvangen dan doorgeven aan uw klant of een combinatie van korting en commissie afspreken. Zo biedt Lendico niet alleen partners, maar ook hun klanten extra voordeel.

Een kredietaanvraag is bij Lendico helemaal gratis. De kredietcontrole en financiering door investeerders kosten dus niets. Pas als de lening wordt uitbetaald houden we eenmalig administratiekosten in. Deze kosten zijn vooraf duidelijk en opgenomen in het contract. Na uitbetalen rekenen we ook geen kosten meer. De eenmalige administratiekosten bij een succesvolle uitbetaling zijn het enige dat uw klant aan ons betaalt.

Er is geen minimum aantal aanvragen nodig om een partner te worden van Lendico. Wij werken samen met grote partijen die ons vele aanvragen per maand sturen, maar ook kleinere adviseurs die een enkele klant per jaar doorsturen, zijn bij ons welkom.

Bij Lendico kunt u zakelijk geld lenen tegen perfecte voorwaarden. Daarnaast is Lendico supersnel en is het aanvragen van een zakelijke lening erg eenvoudig.

Snel en eenvoudig: aanvragen met bestaande documenten en binnen 1,5 week aan de slag

U doet een kredietaanvraag bij Lendico eenvoudig online. Als u uw bedrijfsnaam invult, laat u de gegevens automatisch invullen op basis van het register van de Kamer van Koophandel. Daarnaast vult u nog wat persoonlijke gegevens in en ontvangt u van ons een e-mail waarin u ziet welke documenten we van u nodig hebben. Dat zijn overigens documenten die u gewoon in uw administratie heeft: wij baseren het kredietvoorstel alleen op de jaarcijfers van de afgelopen 2 jaren, de tussentijdse cijfers van het lopende jaar en bankafschriften van de afgelopen 3 maanden. Dat is dus ook het enige dat u op hoeft te sturen. Als u de documenten heeft ingestuurd, krijgt u binnen 48 uur een vrijblijvend kredietvoorstel. Dat is vele malen sneller dan bij de gemiddelde kredietverstrekker.

Als u akkoord bent met het kredietvoorstel, vragen we u nog om wat extra documenten ter controle. Als die in orde zijn, wordt het krediet gefinancierd door onze investeerders. Vervolgens wordt binnen een week het krediet uitbetaald. Daarbij houden we eenmalig administratiekosten in.

Perfecte voorwaarden: gratis vervroegd aflossen zoveel u wilt

Lendico heeft het doel om zakelijk lenen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat geldt ook voor de kosten. U betaalt slechts één keer administratiekosten, en alleen als we uw krediet succesvol hebben gefinancierd (no cure, no pay). Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment ieder gewenst bedrag extra aflossen, zonder kosten. U betaalt bij ons dus niet voor het kredietvoorstel of voor de financiering door investeerders, zoals dat bij veel concurrenten wel zo is.

Omdat Lendico volledig online en met gestroomlijnde processen werkt, kunnen we een lage rente bieden. Wij maken immers geen kosten voor bankkantoren. Dat voordeel geven we door aan u. Daarnaast is Lendico superduidelijk over de voorwaarden. U ontvangt een compleet overzicht van alle voorwaarden van het kredietproject per e-mail en heeft rustig de tijd om de kredietovereenkomst door te lezen. Alles vrijblijvend en zonder kosten.

Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico vraagt niet om zakelijke zekerheden. Als u een bv heeft, vraagt Lendico wel om een persoonlijke borgstelling door alle eigenaren. Daarbij wordt de totale kredietsom verdeeld over de eigenaren. De exacte verdeling wordt tijdens de kredietbeoordeling bepaald, maar is meestal evenredig.

Lendico kan in uitzonderlijke gevallen (aanvullende) zekerheden vragen, zoals een pandrecht op activa. Daarnaast is, zonder toestemming vooraf, het niet toegestaan om activa (gedeeltelijk) over te dragen of te bezwaren, tenzij dit benodigd is voor de normale uitoefening van het bedrijf.

Lendico is anders dan andere kredietverstrekkers, omdat we sneller en eenvoudiger werken, tegen betere voorwaarden.

Sneller

Bij Lendico heeft u al binnen 48 uur een kredietvoorstel. Dat is vele malen sneller dan bij de bank. Daarnaast wordt uw krediet binnen een week na uw akkoord uitgekeerd. Dat is veel sneller dan bij andere online alternatieven, zoals de meeste crwodfundingplatforms.

Eenvoudiger

Wij vragen u niet om langs te komen of een eindeloze reeks documenten op te sturen. Bij Lendico weet u exact wat voor krediet u kunt krijgen door alleen maar de jaarcijfers van de afgelopen twee jaren, tussentijdse cijfers van het lopende jaar en bankafschriften op te sturen. Pas nadat u weet waar u aan toe bent, vragen we ter controle nog om een aantal extra documenten, zoals het identiteitsbewijs en de aangifte inkomstenbelasting van alle eigenaren. Dat is anders dan bij de meeste andere partijen, zoals banken en crowdfundingplatforms. Deze vragen vaak een heleboel documenten bij de start van de aanvraag. Dat kost u veel werk, terwijl u geen idee hebt wat u kunt verwachten. Wij doen dat dus graag anders, zodat het voor u zo eenvoudig mogelijk is een krediet aan te vragen.

Betere voorwaarden

Lendico biedt ten opzichte van banken en crowdfundingplatforms betere voorwaarden. Zo betaalt u maar één keer kosten, alleen als we uw zakelijke krediet succesvol hebben gefinancierd. Daarnaast kunt u tijdens de looptijd zoveel extra aflossen als u wilt, zonder dat u daar kosten voor betaalt.

Vraag een zakelijke lening aan »

Op onze uitgebreide vraag-en-antwoord-pagina vindt u alle informatie over hoe Lendico werkt. Voor partners is de leningaanvraag nog eenvoudiger dan voor onze online klanten. Als u wilt weten hoe eenvoudig wij werken, kunt u contact met ons opnemen (zie informatie hiernaast).

Dan kunt u ons altijd bellen. Wij beantwoorden ze graag. U kunt contact opnemen met:


Tim Rijkers
Accountmanager

020 80 85 423

Stuur e-mail

Lendico in de media


de Volkskrant

Banken staan er niet goed op. De spaarrente is laag en lenen wordt steeds duurder - als het al lukt om een lening af te sluiten. Geen wonder dat mensen een andere oplossing zoeken.

Bekijk artikel

EMERCE

Leenplatform Lendico, met 100.000 gebruikers, is actief geworden op de Nederlandse markt. Het bedrijf is vorig jaar in Duitsland opgericht, maar is al snel de grens overgestoken, naar onder meer Polen, Spanje en Oostenrijk.

Bekijk artikel

NRC Handelsblad

De populariteit van dit soort sites is makkelijk te verklaren. De kredietvrager krijg snel en gemakkelijk zijn geld, vaak voor een minder hoog rentepercentage dan bij een bank.

Bekijk artikel

Deze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden en uw gedrag op onze website te volgen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Akkoord lendico.com lendico.nl lendico.at lendico.de Hoe het werkt » Werken bij Lendico » Contact » Over Lendico » Pers » Partner worden »

VRAGEN?

Hier vindt u de antwoorden:

vragen en antwoorden »
Copyright Lendico Netherlands B.V. | Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid