Let op! Geld lenen kost geld.
Klantenservice:

0800 - 53 63 426

ma – vr 9:00 – 18:00 uur

Over ons


Lendico maakt het voor particuliere investeerders mogelijk om via een online platform direct te investeren in de kredietbehoeften van consumenten en bedrijven. Via deze innovatieve manier van kredietverstrekking kunnen consumenten en bedrijven voordeliger lenen en investeerders aantrekkelijkere rendementen behalen. Lendico faciliteert het leen- en investeringsproces en zorgt ervoor dat dit veilig verloopt. Hiervoor maken we gebruik van gegevens van gerenommeerde kredietbureaus als BKR, Graydon, Focum en Creditsafe. Lendico is lid van en volgt de gedragscode van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële markten (AFM).

Lendico is een jong en professioneel bedrijf met een duidelijke missie: mensen wereldwijd gunstige kredieten en betrouwbare investeringsmogelijkheden bieden. Lendico is opgericht in 2013 en heeft haar hoofdkantoor in Berlijn. Het Nederlandse team werkt grotendeels vanuit hun kantoor in Amsterdam. Het Lendico team bestaat wereldwijd uit ongeveer 100 werknemers, en wordt geleid door Clemens Paschke, Christoph Samwer en Dominik Steinkühler.Maak kennis met het team:

Sander Kobus

Sander Kobus

Senior kredietbeoordelaar mkb

  • Meer dan 20 jaar ervaring in financiële producten
  • Voorheen werkzaam bij Rabobank, ING en
    Friesland Bank
  • Zeer deskundig in beoordelen van kredietaanvragen voor bedrijven
Ruurd Heijting

Ruurd Heijting

Hoofd Business Development

  • Meer dan 15 jaar ervaring in communicatie en verbeterprocessen
  • Voorheen werkzaam bij de Rijksoverheid en Gemeente Den Haag
  • Deskundige projectleider en creatieve geest
Solliciteer nu!

Collega worden?
Solliciteer vandaag!

Bekijk het vacatureoverzicht.

Lendico en Rocket Internet:

Lendico is een dochteronderneming van de succesvolle Duitse internet incubator Rocket Internet. Rocket Internet is de groeimotor achter bedrijven zoals Zalando, Groupon International en E-Darling. Lendico wordt door Rocket Internet ondersteund met kennis en kapitaal.

Onderstaand een overzicht van de landen waarin Rocket Internet actief is en enkele van de ondernemingen die door Rocket Internet worden gesteund.