INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

ZAKELIJK LENEN CONTACT LENING AANVRAGEN INLOGGEN Dashboard Dashboard

INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Inloggen Dashboard Lening aanvragen Hoe het werkt Rente en kosten Vereisten Onze klanten Vragen en antwoorden Begrippenlijst Blog Lening voor zelfstandigen Bedrijfskrediet Verschil tussen factoring en lenen Werkkapitaal verbeteren Zakelijke betalingsproblemen Over ons Pers Contact

U bereikt ons op werkdagen
van 9 tot 18 uur via:

0800 53 63 426 of info@lendico.nl

Vragen?

Hier vindt u de antwoorden.

Vragen en antwoorden »

Dit is LENDICO

Onze visie

Lendico laat ondernemers focussen op hun eigen bedrijf, door eenvoudig, snel en flexibel bedrijfskrediet te bieden.

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is focus op de eigen organisatie van groot belang. Vaak is het bedrijf vanuit het niets, met veel passie en hard werken groot gebracht. Maar om die volgende stap te zetten is externe financiering nodig. Als ondernemer wil je dan niet eindeloos bellen met de bank of veel tijd steken in investeringsplannen en prognoses. Als het bedrijf de afgelopen jaren goed heeft gedraaid, zou dat voldoende bewijs moeten zijn van de kracht van de ondernemer.

Daar geloven we bij Lendico ook in. Daarom bieden we Nederlandse, Duitse en Zwitserse mkb-ers de mogelijkheid om eenvoudig online een lening aan te vragen, met documenten die in de onderneming beschikbaar zijn. Ondernemers ontvangen binnen 48 uur een kredietvoorstel en kunnen vaak na 1,5 week al aan de slag met hun project. Onze vaste investeerders zorgen namelijk voor een supersnelle financiering. En natuurlijk hopen we dat het onze kredietnemers goed gaat. Daarom bieden we ze alle flexibiliteit in het aflossen: op ieder moment kan ieder bedrag extra afgelost worden. Zonder extra kosten.

Ervaar zelf hoe snel en eenvoudig lendico is! Vraag nu een zakelijke lening aan »

Lendico geeft investeerders een nieuwe investeringsklasse met een aantrekkelijk rendement.

Aan (institutionele) investeerders biedt Lendico interessante mogelijkheden om te investeren in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Onze strenge selectie en kredietbeoordeling leveren daarbij een interessant rendement op. Als u interesse heeft in investeren in onze zakelijke leningen, vindt u meer informatie op de pagina voor investeerders.

Het team

Lendico werkt met een team van specialisten op het gebied van zakelijk krediet en IT-dienstverlening. Het hoofdkantoor van Lendico staat in Berlijn. Vanuit die locatie worden de meeste functies ondersteund, zoals IT, Product Management, HR, Financiën, Marketing en Customer Service. Lendico heeft daarnaast een kantoor voor kredietbeoordeling in Amsterdam.

Ook werken bij Lendico?

Bekijk de vacatures »

Lees hoe het werkt

Bekijk zelf hoe eenvoudig een lening aanvragen bij Lendico is.

Begrippenlijst

In de begrippenlijst vindt u alle uitleg die u nodig heeft.

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden! U vindt ze op de pagina met vragen en antwoorden.
Als u meer vragen heeft bereikt ons op werkdagen van 9 tot 18 uur op:

0800 53 63 426 OF info@lendico.nl

Deze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden en uw gedrag op onze website te volgen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Akkoord lendico.com lendico.nl lendico.at lendico.de Hoe het werkt » Werken bij Lendico » Contact » Over Lendico » Pers » Partner worden »

VRAGEN?

Hier vindt u de antwoorden:

vragen en antwoorden »
Copyright Lendico Netherlands B.V. | Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid