Zakelijke lening aanvragen en binnen 48 uur een kredietvoorstel

Kredietsom

0

Maandbedrag

*

0

Rente

*

%

Looptijd

Deze berekening is inclusief alle rente en kosten.

AANVRAAG AANPASSEN

*Berekening op basis van risicoklasse A.

Is uw bedrijf onderdeel van een holding?
Vul dan de gegevens in van de hoogste entiteit.


Eenvoudig

Online aanvragen met documenten die u beschikbaar heeft.

Snel

Binnen 48 uur een gratis, vrijblijvend kredietvoorstel.

Flexibel

Zonder kosten vervroegd aflossen, wanneer u maar wilt.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over het aanvragen van een zakelijk krediet, over de vereisten aan uw onderneming of als u graag eerst met een van onze medewerkers wilt spreken: u bereikt ons op werkdagen van 9 tot 18 uur via:

0800 53 63 426 OF mkbservice@lendico.nl

OVER LENDICO

Lendico laat ondernemers focussen op hun eigen bedrijf, door eenvoudig en snel bedrijfskrediet te bieden.

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is focus op de eigen organisatie van groot belang. Vaak is het bedrijf vanuit het niets, met veel passie en hard werken groot gebracht. Maar om die volgende stap te zetten is externe financiering nodig. Als ondernemer wil je dan niet eindeloos bellen met de bank of veel tijd steken in investeringsplannen en prognoses. Als het bedrijf de afgelopen jaren goed heeft gedraaid, zou dat voldoende bewijs moeten zijn van de kracht van de ondernemer.

Daar geloven we bij Lendico ook in. Daarom bieden we Nederlandse, Duitse en Zwitserse mkb-ers de mogelijkheid om eenvoudig online een lening aan te vragen, met documenten die in de onderneming beschikbaar zijn. Ondernemers ontvangen binnen 48 uur een kredietvoorstel en kunnen vaak na 1,5 week al aan de slag met hun project. Onze vaste investeerders zorgen namelijk voor een supersnelle financiering. En natuurlijk hopen we dat het onze kredietnemers goed gaat. Daarom bieden we ze alle flexibiliteit in het aflossen: op ieder moment kan ieder bedrag extra afgelost worden. Zonder extra kosten.

MEER OVER LENDICO »