INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

ZAKELIJK LENEN CONTACT LENING AANVRAGEN INLOGGEN Dashboard Dashboard

INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Inloggen Dashboard Lening aanvragen Hoe het werkt Rente en kosten Vereisten Onze klanten Vragen en antwoorden Begrippenlijst Blog Lening voor zelfstandigen Bedrijfskrediet Verschil tussen factoring en lenen Werkkapitaal verbeteren Zakelijke betalingsproblemen Over ons Pers Contact

U bereikt ons op werkdagen
van 9 tot 18 uur via:

0800 53 63 426 of info@lendico.nl

Vragen?

Hier vindt u de antwoorden.

Vragen en antwoorden »

Zakelijk lenen bij Lendico.
Zo werkt het!

Eenvoudig

Online aanvragen met documenten die u beschikbaar heeft. Daarmee houdt u tijd over om aan uw bedrijf te besteden.

Snel

Een aanvraag doet u in enkele minuten, het kredietvoorstel is er binnen 48 uur en uitbetalen doen we binnen een week.

Flexibel

Vervroegd aflossen kan bij ons op ieder gewenst moment en altijd zonder boetes of meerkosten. Flexibeler kan bijna niet.

Eenvoudig aanvragen, snel antwoord

Aanvraag

U doet een aanvraag eenvoudig online, achter uw eigen computer. U vult de gegevens van uw bedrijf in en uw contactgegevens en ontvangt direct een e-mail met meer informatie. Binnen 24 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om u te assisteren bij de aanvraag van uw zakelijke lening. U hoeft niet langs te komen; de gehele leningaanvraag verloopt digitaal.

Kredietvoorstel

Als we de juiste documenten van u hebben ontvangen, sturen we u binnen 48 uur een gratis en vrijblijvend kredietvoorstel. Als u akkoord gaat met ons kredietvoorstel, zorgen onze investeerders voor een supersnelle financiering. U kunt ondertussen rustig de kredietovereenkomst doornemen en ondertekenen en de laatste controledocumenten naar ons opsturen.

Uitbetaling

Als we de controledocumenten en ondertekende overeenkomst hebben ontvangen, betalen we direct uit. U ontvangt de aangevraagde kredietsom binnen een week op uw bankrekening. Daarbij houden we eenmalig administratiekosten in. Dat zijn ook de enige kosten die u betaalt voor een financiering bij Lendico. Dus geen aanvraagkosten en geen beheerskosten.


ZAKELIJKE LENING AANVRAGEN »

Veelgestelde vragen

Bij Lendico kunt u zakelijk geld lenen tegen perfecte voorwaarden. Daarnaast is Lendico supersnel en is het aanvragen van een zakelijke lening erg eenvoudig.

Snel en eenvoudig: aanvragen met bestaande documenten en binnen 1,5 week aan de slag

U doet een kredietaanvraag bij Lendico eenvoudig online. Als u uw bedrijfsnaam invult, laat u de gegevens automatisch invullen op basis van het register van de Kamer van Koophandel. Daarnaast vult u nog wat persoonlijke gegevens in en ontvangt u van ons een e-mail waarin u ziet welke documenten we van u nodig hebben. Dat zijn overigens documenten die u gewoon in uw administratie heeft: wij baseren het kredietvoorstel alleen op de jaarcijfers van de afgelopen 2 jaren, de tussentijdse cijfers van het lopende jaar en bankafschriften van de afgelopen 3 maanden. Dat is dus ook het enige dat u op hoeft te sturen. Als u de documenten heeft ingestuurd, krijgt u binnen 48 uur een vrijblijvend kredietvoorstel. Dat is vele malen sneller dan bij de gemiddelde kredietverstrekker.

Als u akkoord bent met het kredietvoorstel, vragen we u nog om wat extra documenten ter controle. Als die in orde zijn, wordt het krediet gefinancierd door onze investeerders. Vervolgens wordt binnen een week het krediet uitbetaald. Daarbij houden we eenmalig administratiekosten in.

Perfecte voorwaarden: gratis vervroegd aflossen zoveel u wilt

Lendico heeft het doel om zakelijk lenen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat geldt ook voor de kosten. U betaalt slechts één keer administratiekosten, en alleen als we uw krediet succesvol hebben gefinancierd (no cure, no pay). Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment ieder gewenst bedrag extra aflossen, zonder kosten. U betaalt bij ons dus niet voor het kredietvoorstel of voor de financiering door investeerders, zoals dat bij veel concurrenten wel zo is.

Omdat Lendico volledig online en met gestroomlijnde processen werkt, kunnen we een lage rente bieden. Wij maken immers geen kosten voor bankkantoren. Dat voordeel geven we door aan u. Daarnaast is Lendico superduidelijk over de voorwaarden. U ontvangt een compleet overzicht van alle voorwaarden van het kredietproject per e-mail en heeft rustig de tijd om de kredietovereenkomst door te lezen. Alles vrijblijvend en zonder kosten.

Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico biedt annuïteitenleningen aan. Dat betekent dat u maandelijks een vast bedrag betaalt, dat bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Het maandbedrag en de rente blijven voor de gehele looptijd gelijk. Aflossen begint vanaf de eerste maand na uitbetalen.

Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico heeft voor bijna ieder bestedingsdoel wel een krediet. Met onze flexibele kredietbedragen van € 10.000 tot € 250.000 kunt u voor ieder mogelijk project de ideale financiering vinden.

Een paar voorbeelden:

Aanschaf van waarde: hierbij koopt de onderneming iets dat een bepaalde waarde heeft. Hierin vallen uiteenlopende zaken, van een bedrijfswoning tot royalties. Groei- of investeringskapitaal: met dit soort zakelijke leningen worden bijvoorbeeld een tweede vestiging geopend, nieuw personeel aangenomen of investeringen gedaan in een nieuw product. Aanschaf van apparatuur: voor bedrijven die bijvoorbeeld nu veel van hun apparatuur huren en een kostenvoordeel kunnen behalen als ze een machine zelf aanschaffen. Werkkapitaal: wordt voornamelijk gebruikt om vooraf voorraden van seizoensgerelateerde goederen in te kopen, maar ook om de liquide middelen van het bedrijf te versterken. Vraag een zakelijke lening aan »

Er zijn een aantal basisvereisten waar uw bedrijf aan moet voldoen om een lening bij Lendico te kunnen afsluiten:

Uw rechtsvorm is een BV, VOF of Eenmanszaak. Uw onderneming bestaat minimaal 2 jaar. Uw onderneming had in de afgelopen 2 jaren gemiddeld meer dan € 50.000 omzet. Uw onderneming heeft, na aftrek van de ondernemersbeloningen, voldoende capaciteit om het zakelijk krediet af te lossen. Vraag een zakelijke lening aan »

U kunt een lening aanvragen bij Lendico als uw onderneming één van de volgende bedrijfsvormen heeft:

Besloten vennootschap (BV) Vennootschap onder Firma (VOF) Eenmanszaak Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico heeft kredietbedragen voor ieder project. Het minimum kredietbedrag is € 10.000, het maximum € 250.000, in stappen van € 1.000.

Als u al een zakelijke lening heeft bij Lendico, kunt u een tweede lening afsluiten. In totaal kunt u echter niet meer dan € 440.000 lenen.

Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico vraagt niet om zakelijke zekerheden. Als u een bv heeft, vraagt Lendico wel om een persoonlijke borgstelling door alle eigenaren. Daarbij wordt de totale kredietsom verdeeld over de eigenaren. De exacte verdeling wordt tijdens de kredietbeoordeling bepaald, maar is meestal evenredig.

Lendico kan in uitzonderlijke gevallen (aanvullende) zekerheden vragen, zoals een pandrecht op activa. Daarnaast is, zonder toestemming vooraf, het niet toegestaan om activa (gedeeltelijk) over te dragen of te bezwaren, tenzij dit benodigd is voor de normale uitoefening van het bedrijf.

Vraag een zakelijke lening aan »

Lendico is heel duidelijk over kosten en wil u daar zo min mogelijk mee lastig vallen. Daarom rekenen we maar één keer kosten: als we uw krediet succesvol gefinancierd hebben, houden we eenmalig administratiekosten in op de uit te betalen kredietsom. U betaalt dus alleen voor een succesvolle financiering (no cure, no pay). Ook vervroegd aflossen is volledig zonder kosten.

De administratiekosten zijn afhankelijk van de looptijd van de lening. Daar achter steekt de gedachte dat we meer kosten vragen als we uw krediet langer moeten beheren. De administratiekosten bedragen:

Looptijd Administratiekosten 1 jaar 2% 2 jaar 3% 3 jaar 4% 4 jaar 4,5% 5 jaar 4,5%

De administratiekosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd, zodat u weet waar u aan toe bent, voordat u een verplichting aangaat.

Vraag een zakelijke lening aan »
MEER VRAGEN? » Begrippenlijst » NU AANVRAGEN »

Vereisten voor een zakelijk krediet

Eenmanszaak Vennootschap onder firma (VOF) Besloten Vennootschap (BV)

Vereisten

Uw bedrijf bestaat minimaal 2 jaar Uw jaaromzet lag gemiddeld boven de € 50.000 in de afgelopen 2 jaar U maakt minimaal € 30.000 winst met uw onderneming U en uw bedrijf zijn in Nederland gevestigd

Benodigde documenten

Jaarcijfers 2016 en 2017 Interim jaarcijfers 2018 Aangifte inkomstenbelasting Identiteitsbewijs Bankafschriften

Vereisten

Uw bedrijf bestaat minimaal 2 jaar Uw jaaromzet lag gemiddeld boven de € 50.000 in de afgelopen 2 jaar Per vennoot maakte u minimaal € 30.000 winst Alle vennoten en het bedrijf zijn in Nederland gevestigd

Benodigde documenten

Jaarcijfers 2016 en 2017 Interim jaarcijfers 2018 Aangifte inkomstenbelasting van alle vennoten Identiteitsbewijs van alle vennoten Bankafschriften

Vereisten

Uw bedrijf bestaat minimaal 2 jaar Uw jaaromzet lag gemiddeld boven de € 50.000 in de afgelopen 2 jaar U heeft in het afgelopen jaar winst gedraaid Het bedrijf en alle eigenaren zijn in Nederland gevestigd

Benodigde documenten

Jaarcijfers 2016 en 2017
(bij een holding ook geconsolideerde cijfers)
Interim jaarcijfers 2018
(bij een holding ook geconsolideerde cijfers)
Aangifte inkomstenbelasting van alle eigenaren Identiteitsbewijs van alle eigenaren Bankafschriften
ZAKELIJKE LENING AANVRAGEN »

Rente

Risicoklasse
Rente
A
3,00 - 5,40 %
B
6,30 - 7,40 %
C
9,30 - 10,40 %
D
13,30 - 14,40 %

Meer informatie »

Voorwaarden

Kredietsom
tot € 250.000
Looptijd
1 tot 5 jaar
Vervroegd aflossen
GRATIS
Aanvraag
GRATIS
Financiering
GRATIS
Beheer
GRATIS

Kosten (eenmalig bij uitbetalen)

Looptijd
Administratiekosten
1 jaar
2,0 %
2 jaar
3,0 %
3 jaar
4,0 %
4 jaar
4,5 %
5 jaar
4,5 %
Meer informatie »
ZAKELIJKE LENING AANVRAGEN »

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden! U vindt ze op de pagina met vragen en antwoorden.
Als u meer vragen heeft bereikt ons op werkdagen van 9 tot 18 uur op:

0800 53 63 426 OF info@lendico.nl

Deze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden en uw gedrag op onze website te volgen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Akkoord lendico.com lendico.nl lendico.at lendico.de Hoe het werkt » Werken bij Lendico » Contact » Over Lendico » Pers » Partner worden »

VRAGEN?

Hier vindt u de antwoorden:

vragen en antwoorden »
Copyright Lendico Netherlands B.V. | Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid