Let op! Geld lenen kost geld.
Klantenservice:

0800 - 53 63 426

ma – vr 9:00 – 18:00 uur

Crowdlending bij Lendico: zo werkt het

LENDICO BIJ
DA'S GOED GEREGELD

In Da's Goed Geregeld worden financiële uitdagingen en oplossingen besproken. We leggen uit wat crowdlending is en waar het vandaan komt, helpen Valerie aan een lening voor de uitbreiding van haar winkel en lichten toe hoe je kunt investeren in persoonlijke en zakelijke leningen.

WAT IS CROWDLENDING?
Bij Crowdlending worden leningen gefinancierd door particuliere investeerders, zonder tussenkomst van een bank. Dat kan bij Lendico zowel voor persoonlijke als zakelijke leningen.

HOE WERKT HET?
Een aanvraag voor een persoonlijke of zakelijke lening doet u in enkele minuten op onze website. Wij berekenen voor iedereen een persoonlijke rente, gebaseerd op uw kredietwaardigheid. Als u akkoord bent, plaatsen we het krediet op onze marktplaats.

WAT CONTROLEREN WIJ?
Wij doen een automatische controle bij kredietbureaus en kijken naar bankafschriften en inkomensgegevens. Bij zakelijke leningen vragen we ook om jaarcijfers en een uittreksel van de KvK. Op onze marktplaats staan alleen projecten van kredietwaardige personen en bedrijven.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VOOR EEN LENING?
Zakelijk: uw bedrijf is minimaal 2 jaar actief en had de afgelopen 2 jaar een omzet van meer dan € 50.000.
Persoonlijk: u heeft een vast inkomen voor de gehele looptijd van de lening en geen negatieve BKR-registratie.

KAN IK BOETEVRIJ AFLOSSEN?
U kunt een lening bij Lendico altijd vroegtijdig aflossen, volledig boetevrij.

HOE INVESTEER IK BIJ LENDICO?
U registreert zich binnen 5 minuten als investeerder. Daarna kunt u direct beginnen met investeren in lopende kredietprojecten. Via het persoonlijke dashboard houdt u overzicht op uw portfolio.

Eenvoudig bedrijfskrediet

U heeft behoefte aan extra zakelijk kapitaal, maar bij de bank duurt de aanvraag lang en is de kans klein dat u een lening krijgt. Dan is de zakelijke lening van Lendico een slim alternatief:

SNELLE AANVRAAGPROCEDURE
Een aanvraag doet u binnen 10 minuten. U ontvangt binnen 48 uur gratis en vrijblijvend een kredietvoorstel. Onze kredietspecialisten helpen waar nodig.

VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN
U kunt een bedrag lenen tussen de € 10.000 en € 250.000. Alle leningen bij Lendico worden afgestemd op uw wensen. Zo bepaalt u zelf het bedrag en de looptijd van de lening.

ZAKELIJKE SPEELRUIMTE
Uitbreiden naar een nieuw pand, het financieren van voorraden of het herfinancieren van een huidige lening. Een zakelijke lening van Lendico maakt het mogelijk.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT
Lendico rekent geen boeterente of andere kosten bij vroegtijdige aflossing. U betaalt uw lening af zoals u wilt.

Gunstige persoonlijke leningen

Heeft u geld nodig voor een grote uitgave? Droomt u over een nieuwe keuken, een nieuwe auto of gaat u binnenkort trouwen? Met een persoonlijke lening van Lendico maakt u uw dromen waar:

GUNSTIGE VOORWAARDEN
Bij Lendico betaalt u een voordelige rente en kunt u altijd boetevrij vervroegd aflossen. Uw rentetarief wordt berekend op basis van uw persoonlijke situatie.

EENVOUDIG EN SNEL
U vraagt op de website binnen 5 minuten een lening aan. Na volledige financiering staat het geld binnen enkele dagen op uw rekening. Bekijk hier hoe dat werkt.

UW DROMEN
Een nieuwe auto, een sprookjesbruiloft of uw huis renoveren. Met een persoonlijke lening van Lendico verwezenlijkt u grote en kleine dromen.

EERLIJK, VEILIG EN TRANSPARANT
Wij berekenen voor iedereen een eerlijk rentepercentage en alle kosten voor uw lening zijn vooraf inzichtelijk.

Onze oplossingen voor zzp'ers en freelancers:

ZAKELIJKE LENINGEN VOOR ZELFSTANDIGEN
Investeer in uw eenmanszaak met een zakelijke lening voor zelfstandigen. Bijvoorbeeld voor een opleiding, kantoorruimte of financiering van voorraden.

Zakelijke lening voor zelfstandig ondernemers

PERSOONLIJKE LENINGEN VOOR ZELFSTANDIGEN
Investeer in uw privé situatie met een persoonlijke lening voor zelfstandigen. Bijvoorbeeld voor een vakantie, een nieuwe keuken of de bruiloft van uw dromen.

Persoonlijke lening voor zelfstandig ondernemers

Zijn beleggingen te risicovol en het rendement op uw spaarrekening te laag?

Bij ons kiest u zelf welk rendement u behaalt en welk risico u acceptabel vindt. Investeren kan zowel in persoonlijke als zakelijke kredietprojecten.

Alle informatie over investeren

AANTREKKELIJKE RENDEMENTEN
Banken weten het al langer: met kredieten kunnen interessante rendementen worden behaald.
Bij Lendico zijn deze rendementen ook voor u bereikbaar.

HOGE KREDIETKWALITEIT
Lendico hanteert een strenge selectieprocedure: alleen kredietwaardige personen en bedrijven worden toegelaten op ons platform.

MAANDELIJKSE BETALINGEN
Elke maand ontvangt u aflossingen en rentebetalingen over uw investeringen.
Uw persoonlijke dashboard zorgt voor overzicht.

SOCIAAL EN DIRECT
Via Lendico investeert u direct in dromen van gewone mensen en Nederlandse mkb'ers. Geen abstract financieel product, maar sociaal investeren.

Nu registreren