Let op! Geld lenen kost geld.
Klantenservice:

0800 - 53 63 426

ma – vr 9:00 – 18:00 uur

Transparant en eerlijk


Alle kosten in één overzicht


Account aanmaken Gratis
Krediet aanvragen Gratis
Kredietvoorstel Gratis
Vervroegd aflossen Gratis
Administratiekosten (consumenten) 1,4% tot 5%
Administratiekosten (bedrijven) 1% tot 4,5%
Vragen Veel gestelde vragen

Het Lendico account is het persoonlijke gedeelte van een gebruiker op het Lendico platform. Via deze account begeleidt Lendico een kredietnemer door het gehele kredietproces, vanaf de registratie van zijn/haar project tot de laatste betaling. Indien u geregistreerd bent dan kunt u kunt uw account te alle tijden raadplegen om meer informatie over uw krediet(aanvraag) te verkrijgen. Als uw kredietaanvraag zich nog in de investeringsfase bevindt, dan blijft u via uw Lendico account eenvoudig op de hoogte van de status van uw project. Zodra uw kredietproject volledig gefinancierd en uitgekeerd is, heeft u via uw Lendico account ook toegang tot uw betalingsschema.
Nadat u zich op het platform heeft geregistreerd, uw financieringswens heeft beschreven en het verificatieproces heeft doorlopen, sturen wij u kosteloos en vrijblijvend een kredietvoorstel. Indien u tevreden bent met dit voorstel, dan kunt dit digitaal ondertekenen door middel van de meegestuurde link. Na acceptatie publiceren wij uw project op het platform.
Ja, u heeft altijd de mogelijkheid om uw krediet vervroegd af te lossen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Voor verlate betalingen kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Als u uw aflossingen na meerdere aanmaningen niet betaald, dan kan uw kredietproject bovendien worden geannuleerd. In dat geval moet u de openstaande kredietsom, plus achterstallige rente, in één keer betalen .