Let op! Geld lenen kost geld.
Klantenservice:

0800 - 53 63 426

ma – vr 9:00 – 18:00 uur

Geld lenen in slechts 4 eenvoudige stappen


Verwezenlijk uw dromen

Uw voordelen als kredietnemer

Aantrekkelijke Rentes

Aantrekkelijke rentes

Geen traditionele bank met ongunstige voorwaarden, maar maatwerk en een aantrekkelijke rente. Onze investeerders en innovatieve manier van financieren maken het voor u mogelijk.
Eenvoudig en snel online proces

Eenvoudig en snel

Bespaar uzelf een tocht naar de bank en vraag eenvoudig vanuit het comfort van uw eigen huis een krediet aan. Op de Lendico website kunt u in slechts enkele stappen, geheel vrijblijvend en kosteloos, uw aanvraag indienen. In de meeste gevallen staat het geld binnen enkele dagen op uw rekening.
Aangepast aan uw persoonlijke behoeften

Verwezenlijk uw dromen

Een droom auto, een nieuwe keuken, een duikuitrusting of uw schulden herfinancieren. Met Lendico kunt u uw dromen verwezenlijken, zowel groot als klein. Kredieten onder gunstige voorwaarden, tot wel €25.000.
Transparant, eerlijk en betrouwbaar

Betrouwbaar, eerlijk en transparant

Bij Lendico geen kleine lettertjes of verborgen kosten, maar transparante voorwaarden en eerlijke kredieten. Uw belangen zijn belangrijk voor ons, daarom publiceren wij uw naam niet op het platform en beschermen wij uw gegevens naar beste weten en kunnen.

VragenVeel gestelde vragen

Een droom auto, een nieuwe keuken, een duikuitrusting of uw schulden herfinancieren. Met Lendico kunt u uw dromen verwezenlijken, zowel groot als klein. Het Lendico proces is veilig, eenvoudig en snel. Lendico kredieten hebben daarnaast bijzonder gunstige voorwaarden en zijn aangepast aan uw persoonlijke financiële situatie. Bespaar uzelf een bezoek aan de bank en vraag eenvoudig vanuit het comfort van uw eigen huis het gewenste krediet bij ons aan. In de meeste gevallen staat het geld al binnen enkele dagen op uw rekening.
In slechts enkele minuten kunt u zich bij Lendico als kredietnemer registreren. Vervolgens ontvangt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietvoorstel. Wanneer u tevreden bent met dit voorstel, kunt u dit via een link accepteren.

Lendico zal na acceptatie van het voorstel uw aanvraag verifiëren. Om dit te kunnen doen vragen wij u om een aantal documenten: salarisstroken van de afgelopen 2 maanden, een rekeningoverzicht van de afgelopen 2 maanden en een kopie van uw paspoort of ID. Indien u zelfstandig ondernemer of freelancer bent, dan vragen wij u om een kopie van uw aangifte inkomstenbelasting over de afgelopen 3 jaren, bankafschriften van al uw huidige rekeningen over de afgelopen 3 maanden en een kopie van uw paspoort of ID.

Nadat wij uw aanvraag succesvol hebben geverifieerd, wordt uw kredietproject op het Lendico platform gepubliceerd. Investeerders hebben vervolgens 14 dagen de tijd om in uw kredietproject te investeren. Via uw Lendico account kunt u eenvoudig volgen hoe de financiering van uw project verloopt.

Indien uw project tijdig volledig gefinancierd wordt, dan staat het geld daarna binnen enkele dagen op uw bankrekening.
Uw kredietproject wordt gefinancierd door Lendico investeerders, dit kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. De persoonsgegevens van de investeerders die in uw project investeren worden niet aan u bekendgemaakt.

Voor de meeste projecten worden de investeringen van een (grote) groep investeerders gebundeld. Elke investeerder draagt in dit geval een relatief klein bedrag bij voor de financiering van de kredietsom.

Het al dan niet financieren van uw kredietproject is afhankelijk van de vrije keuze van de investeerders. Lendico geeft geen garantie dat een project na publicatie op het platform gefinancierd zal worden.
Het registreren en aanvragen van een krediet is bij Lendico altijd kosteloos. Als kredietnemer betaalt u pas wanneer uw kredietproject volledig is gefinancierd en de kredietsom aan u wordt verstrekt. In dat geval betaalt u eenmalige administratiekosten. Deze kosten variëren tussen de 1,4% en 5% van de kredietsom. De exacte hoogte van de administratiekosten wordt op individuele basis berekend en hangt af van de looptijd van het krediet en uw kredietwaardigheid. De administratiekosten worden van de kredietsom afgetrokken voordat deze naar uw bankrekening wordt overgeboekt. Voor verdere uitleg over de administratiekosten verwijzen wij u naar onze kosten pagina.