INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

ZAKELIJK LENEN CONTACT LENING AANVRAGEN INLOGGEN Dashboard Dashboard

INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Inloggen Dashboard Lening aanvragen Hoe het werkt Rente en kosten Vereisten Onze klanten Vragen en antwoorden Begrippenlijst Blog Lening voor zelfstandigen Bedrijfskrediet Verschil tussen factoring en lenen Werkkapitaal verbeteren Zakelijke betalingsproblemen Over ons Pers Contact

U bereikt ons op werkdagen
van 9 tot 18 uur via:

0800 53 63 426 of info@lendico.nl

Vragen?

Hier vindt u de antwoorden.

Vragen en antwoorden »

Blog voor het mkb

5 januari 2018

De ervaringen van: International Chalet Bouw

Hoe ervaren onze klanten de service van Lendico? Vandaag deelt Leo Zaczek zijn verhaal. Met een lening van Lendico heeft hij materiaal kunnen kopen, waardoor zijn bedrijf International Chalet Bouw B.V. verder heeft kunnen groeien.

LEES MEER »

2 januari 2018

Veranderingen voor het mkb in 2018

Een nieuw jaar met nieuwe regels en verandere wetgeving. Dit verandert er allemaal in 2018 voor mkb'ers.

LEES MEER »

13 december 2017

Sterke groei zelfstandigen volgt maatschappelijke trends

Het aantal eenpersoonsbedrijven is in Nederland sterk gestegen in de afgelopen tien jaar. Maatschappelijke ontwikkelingen zijn duidelijk terug te zien in de groei of juist daling van het aantal eenpersoonsbedrijven in de stad en op het platteland. Zo zijn er in tien jaar 28.000 webwinkels bijgekomen, maar moesten 365 café’s en 373 videotheken de deuren sluiten.

LEES MEER »

9 november 2017

Lenen als oplossing voor late debiteuren

Uit onderzoek van onze partner Graydon blijkt dat bedrijven hun rekeningen gemiddeld na 40,4 dagen betalen, met uitschieters naar gemiddeld 56 dagen in de sector semi-overheid. Bij een betalingstermijn van 14 of 30 dagen is dat dus 10 tot 42 dagen te laat. Dit betaalgedrag leidt tot een gebrek aan werkkapitaal in ondernemingen, waardoor investeringen achterblijven en groei wordt geremd.

LEES MEER »

2 november 2017

Meeste zzp'ers starten positief

Het overgrote deel van de 1,4 miljoen zzp'ers in Nederland is het bedrijf gestart vanuit een positieve beweegreden. In 2017 hebben TNO en CBS onderzoek gedaan naar de beweegreden van zzp'ers om een eigen bedrijf te starten. Twee derde van de ondervraagde zelfstandigen gaven daarbij meer positieve dan negatieve redenen om te starten als zelfstandige zonder personeel.

LEES MEER »

3 oktober 2016

Hoe u in 48 uur een kredietvoorstel ontvangt

Veel FinTechs hebben volledig nieuwe systemen en methoden om een kredietvoorstel op te stellen. Een geavanceerd scoringsmodel en financiële experts met ruime bankervaring maken dit mogelijk. Benieuwd hoe dat werkt?

LEES MEER »

3 oktober 2016

Alternatieve financieringsvormen op een rij

Sinds de economische crisis hebben alternatieve financieringsvormen steeds meer ruimte gewonnen. Dit zijn de meest gebruikte vormen van alternatieve financiering.

LEES MEER »

3 oktober 2016

Hoe FinTech het verschil maakt

Online financiële dienstverleners winnen steeds meer ruimte. Hoe komt het dat FinTechs zo succesvol zijn?

LEES MEER »

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden! U vindt ze op de pagina met vragen en antwoorden.
Als u meer vragen heeft bereikt ons op werkdagen van 9 tot 18 uur op:

0800 53 63 426 OF info@lendico.nl

Deze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden en uw gedrag op onze website te volgen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Akkoord lendico.com lendico.nl lendico.at lendico.de Hoe het werkt » Werken bij Lendico » Contact » Over Lendico » Pers » Partner worden »

VRAGEN?

Hier vindt u de antwoorden:

vragen en antwoorden »
Copyright Lendico Netherlands B.V. | Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid