INLOGGEN

Anmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten?

CONTACT INLOGGEN Dashboard Dashboard

Begrippenlijst

Index

A

Aangifte inkomstenbelasting
Acceptatiebeleid
Account
Administratiekosten
Aflossing
Afwijzing
Akte van borgtocht
Algemene voorwaarden
Alternatieve dienstverlener
Annuïteitenlening
Annulering van een kredietproject
Automatische incasso (SEPA)
Autoriteit Financiële Markten (AFM)
Autoriteit Persoonsgegevens

B

Bankafschriften
Bestedingsdoel
Bestuurder
Betaalcapaciteit
Betaaldatum
Betaalschema
Betalingsachterstand
Borgsteller
Branche
Bureau Krediet Registratie (BKR)

C

Cashflow
Controlegesprek
Cookies
Creditsafe

D

Dashboard voor investeerders
Dashboard voor kredietnemers
Directeur-Grootaandeelhouder (DGA)

E

EBITDA
Eigen vermogen
Eigenaar

F

Financiering

G

Gebruiker
Geconsolideerde jaarrekening
Gegevensadministrateur
Graydon

H

Holding

I

Identiteitsbewijs
Incassobureau
Initiële rente
Investeerder
Investering

J

Jaarrekening

K

Kamer van Koophandel (KvK)
Klacht
Kredietbeoordeling
Kredietbureau
Kredietlimiet
Kredietnemer
Kredietovereenkomst
Kredietproject
Kredietsom
Kredietverstrekker
Kredietvoorstel
Kredietwaardigheid

L

Leeftijd

Looptijd

M

Maandbedrag
Midden- en kleinbedrijf (mkb)

N

--

O

Omzet
Opeising

P

Persoonsgegevens
Privacybeleid

R

Rechtsvorm
Rente
Risicoklasse

S

Stichting Derdengelden

T

Tussentijdse cijfers
Tweede lening

U

Uitbetaling

V

Vereisten
Vervroegd aflossen
Vestigingsland
Voorwaardelijke overeenkomst
Vreemd vermogen

W

Werkkapitaal
Wet op het Financieel Toezicht
Wet Bescherming Persoonsgegevens
Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering van Terrorisme

Z

Zekerheden

Privacybeleid

Compleet overzicht van hoe wij omgaan met persoonsgegevens

Omdat Lendico persoonsgegevens van eigenaren van een onderneming verzamelt, moet Lendico, volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens, een privacybeleid hebben. Hierin staat omschreven met welk doel wij gegevens verzamelen en waar we de gegevens voor gebruiken.

In het privacybeleid staat aangegeven dat Lendico verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en wordt aangegeven welke gegevens we precies verzamelen. Daarnaast staat vermeld met wie wij persoonlijke gegevens delen. Het delen van persoonlijke gegevens is soms noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat wij een lening registreren bij het Bureau Krediet Registratie. In het privacybeleid vindt u ook informatie over hoe u uw gegevens kunt inzien of wijzigen. Omdat we weten hoe gevoelig uw persoonlijke gegevens zijn, hebben we ook omschreven hoe we daar technisch mee omgaan en in de dagelijkse praktijk. Zo hebben alleen medewerkers die de gegevens nodig hebben voor hun werk, toegang tot uw gegevens. Als laatste staat in het privacybeleid vermeld voor welke reclamedoeleinden we uw gegevens gebruiken.

Lees hier het privacybeleid.

Lening aanvragen » Vragen en antwoorden »

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden! U vindt ze op de pagina met vragen en antwoorden.
Als u meer vragen heeft bereikt ons op werkdagen van 9 tot 18 uur op:

020 80 85 423 OF info@lendico.nl

Deze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden en uw gedrag op onze website te volgen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Akkoord lendico.com lendico.nl lendico.at lendico.de Contact » Begrippenlijst »

VRAGEN?

Hier vindt u de antwoorden:

vragen en antwoorden »
Copyright Lendico Netherlands B.V. | Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid